uk

Шановні аспіранти, магістри, викладачі та всі охочі!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі міжкафедрального наукового семінару «Навчання за програмою PhD в Україні та Туреччині: обмін досвідом», який відбудеться 09 лютого 2022 р. о 14:00.

Спікер: Сейфуллах Коджак, Університет Думлупінар, Республіка Туреччина

Семінар організовано кафедрою теорії, практики та перекладу англійської мови та Відділом академічної мобільності КПІ ім. Ігоря Сікорського у межах реалізації освітньо-наукової програми «Філологія» підготовки докторів філософії за спеціальністю 035 Філологія.   

Лінк на приєднання:
https://us06web.zoom.us/j/88388718564?pwd=VUhEc3A2bVVwaWtEaGNFNncvbVZzQT09
Meeting ID: 883 8871 8564 Passcode: 463499


Звіт про семінар «Навчання за програмою PhD в Україні та Туреччині: обмін досвідом»

09 лютого 2022 р. за ініціативи кафедри теорії, практики та перекладу англійської мови та сприяння Відділу академічної мобільності КПІ ім. Ігоря Сікорського на платформі Zoom відбувся міжкафедральний науковий семінар «Навчання за програмою PhD в Україні та Туреччині: обмін досвідом» («PhD training in Ukraine and Turkey: sharing experience»), у якому взяли участь здобувачі наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 035 «Філологія» та науково-педагогічні працівники факультету лінгвістики. Спікером на семінарі виступив аспірант Університету Думлупінар (Республіка Туреччина) Сейфуллах Коджак (Seyfullah Kocak).
Під час семінару Сейфуллах Коджак розповів про особливості організації освітнього процесу в аспірантурі Університету Думлупінар, поділився своїм власним досвідом вступу до аспірантури, вибору теми дослідження та наукового керівника, а також розповів про основні етапи роботи над своєю PhD дисертацією, яка присвячена специфіці аудіовізуального перекладу.

Leave a Reply