uk

«Методологічні засади дослідження лінгвокультурних концептів»

Шановні аспіранти, магістри, викладачі та всі охочі!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі міжкафедрального наукового семінару «Методологічні засади дослідження лінгвокультурних концептів», який відбудеться 15 листопада 2022 р. о 16:00.

Спікер: Оксана Скобнікова, к.філол.н., ст.викл. КТППАМ, КПІ ім. Сікорського

Семінар організовано кафедрою теорії, практики та перекладу англійської мови у межах реалізації освітньо-наукової програми «Філологія» підготовки докторів філософії за спеціальністю 035 Філологія.   

Лінк на приєднання:

https://us02web.zoom.us/j/83844948803?pwd=Wm5CNDZsTmZJTVJmWWl0WENsd2o2QT09

Meeting ID: 838 4494 8803

Passcode: 855656

Звіт про семінар «Методологічні засади дослідження лінгвокультурних концептів»

30 листопада 2022 р. за ініціативи кафедри теорії, практики та перекладу англійської мови факультету лінгвістики КПІ ім. Ігоря Сікорського на платформі Zoom відбувся міжкафедральний лінгвістичний семінар «Методологічні засади дослідження лінгвокультурних концептів», у якому взяли участь здобувачі наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 035 «Філологія» та науково-педагогічні працівники факультету лінгвістики. Спікером на семінарі виступила к.філол.н., доцент кафедри ТППАМ КПІ ім. Сікорського Оксана Скобнікова.

Під час семінару Оксана Скобнікова ознайомила слухачів з методологічними засадами організації дослідження лінгвокультурних концептів, поділилась своїм власним досвідом комплексного підходу до дослідження лінгвокультурного концепту FAMILY та розповіла про методи, інструментарій та етапи дослідження лінгвокультурного концепту FAMILY на матеріалі американських національних корпусів і кінотекстів, призначених для сімейного перегляду.

Переглянути семінар можна за посиланням:

Leave a Reply